Call us

< Een all-in platform waarmee professionals slimme websites bouwen voor de eindgebruiker. >


Wij helpen jou helpen

Ontdek enjin, het platform dat alles doet voor jou en jouw klant. Een management systeem waar het gebruiksgemak voor de gebruiker centraal staat. Naast de sterke administratieve backoffice van enjin, bevat het platform ook een gebruiksvriendelijk visueel content management systeem (CMS).

Enjin wordt snel onmisbaar door onze slimme integraties van verschillende modules om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Zo worden de opties eindeloos. Een volledig platform op maat gemaakt voor jou en jouw klant.

Schakel nu sneller met enjin.

Wat wij kunnen betekenen.

Bij enjin bouwen wij aan de toekomst van jouw klanten. Hoe? Met ons web based management platform geven wij web professionals, digital creatives, agencies en grafische bureaus de tools om hun klanten beter, sneller en efficiënter te ondersteunen. Niet alleen met de tool, ook ons team staat paraat om allerlei uitvoerende taken voor jouw klant "undercover" te realiseren. Jij bent en blijft het aanspreekpunt van jouw klant. Op zoek naar een tool die CRM, HRM, CMS, PIM en andere bedrijfsprocessen kan bundelen? Zoek niet verder en begin met enjin.

Ondersteunend

Geniet van de kwalitatieve ondersteuning die de samenwerking biedt.

Samen met de vele mogelijkheden van enjin krijg je, indien gewenst, hulp van een grafisch & development team dat altijd beschikbaar is voor vragen en uiteraard ook voor het uitvoeren van opdrachten, zelfs voor het aanpakken van complexe uitdagingen staat ons team altijd paraat!

Simpel

Ga aan de slag zonder programmeren. Door de overzichtelijke interface, kan iedereen er mee aan de slag, ook jouw klanten.

Ook de webhosting wordt helemaal door ons verzorgd. Alle projecten draaien in onze cloud in een datacenter. DNS, domeinen, databases, webbestanden, mails, backups,... alles is in goede handen.

Gebruiksgemak

Het volledige enjin platform werkt op een gebruiksvriendelijke manier. Ga te werk met de visuele web editor (de source code is toegankelijk) en andere kant- en klare oplossingen die enjin aanbiedt.

Alle modules zijn op elkaar afgestemd, geen gedoe meer met frequente updates en flippende plug-in's

Flexibiliteit

Enjin heeft tal van functionaliteiten met oneindig veel uitbreidingen. Door de slimme modulaire manier waarmee enjin wordt opgebouwd, zijn de opties werkelijk eindeloos. Zelfs maatwerk toevoegen kan, ook voor 1 project.

De code achter enjin, is closed source. Dat betekent dat het platform altijd stabiel en veilig is.

Niet overtuigd? Vraag jouw demo aan.

Schakel sneller met updates van enjin

 Ik ga akkoord met het privacybeleid en de algemene voorwaarden.


Copyright © 2023 Enjin | Flexious BE 0890.066.753 | All rights reserved - Privacybeleid - Cookies - Algemene voorwaarden
edit afsluiten