Call us

Data management

Import - Export - Synchronisatie

Data - beheren

Data is belangrijk

We weten maar al te goed dat het zeer vervelend is als dezelfde gegevens verschillende keren moeten ingevuld worden. Hiervoor kunnen wij een synchronisatie tool schrijven zodat dit automatisch gebeurt. Stel u voor dat u een webshop heeft waarbij de producten regelmatig veranderen en u van uw leverancier een massa nieuwe gegevens moet toevoegen. In vele gevallen kunnen deze leveranciers een excel lijst of een andere manier hun productgegevens voorzien zodat wij daar aan kunnen en met een script een import kunnen doen in uw webshop. Dit bespaart u uren tijd om een voor een deze nieuwe producten toe te voegen. Kei gemakkelijk dus. Synchronisatie betekent meer dat wij er technisch voor zorgen dat al uw data aan elkaar gekoppeld is. Voortaan moet u dus maar op 1 plaats de data aanpassen, toevoegen, bijhouden. De rest wordt automatisch gesyncroniseerd naar andere software of toepassingen. Het foutenpercentage verminderd drastisch en de data is altijd en overal up-to-date. We hebben nog niet de tijd gevonden om deze pagina uitgebreid aan te pakken, maar aarzel zeker niet om ons te contacteren voor meer informatie over deze module. Met een gratis en vrijblijvende demo kan ik u tal van mogelijkheden laten zien.

Wij koppelen jouw website graag aan jouw bestaande software pakketten

Van eenvoudig tot zeer uitgebreid

Het is perfect mogelijk dat je al gebruik maakt van een ERP pakket, stockbeheer programma, facturatieprogramma, ... waar je liever gebruik blijft van maken. Dat is absoluut geen probleem! Wij puzzelen de verschillende systemen in elkaar zodat ze naadloos met elkaar kunnen praten. Hier hoef jij niets voor te doen. Met de naam van de software kunnen wij al contact op nemen met deze partij en zorgen voor de rest. Voor jou is dit geen extra stressfactor, wij zorgen er persoonlijk voor dat deze koppeling vlekkenloos gebeurt en zeker en vast zonder verlies van data. Alles gebeurt veilig en dik in orde.

Benieuwd naar meer maar toch wat schrik?

Vraag jouw gratis demo aan

We hebben oor naar jouw verhaal. We luisteren naar wat je nodig hebt en kunnen daarop het beste project voorstellen met de juiste modules of koppelingen naar jouw bestaande software. Heb je wel interesse in onze diensten maar had je graag toch eens met je eigen ogen gezien of ons beheersysteem wel zo gemakkelijk is als we het zelf beweren? Dat kan perfect! Laat het ons nu weten. Wij geven je persoonlijk een demonstratie. Dit hoeft veel tijd in te nemen in jouw drukke agenda, na een paar minuutjes ben je al zeker overtuigd van het gemak.

Import - Export - Synchronisatie werd gebruikt in deze

realisaties die inspireren

Haal meer uit jouw website dankzij onze

super handige modules


Overtuigd door onze realisaties?

Start jouw project

Neem nu contact met ons op om jouw project te starten!

Bel ons op 056 89 16 66 of stuur ons een bericht

Copyright © 2023 Enjin | Flexious BE 0890.066.753 | All rights reserved - Privacybeleid - Cookies - Algemene voorwaarden
edit afsluiten