Call us

prijzen worden hier bepaald

Dealerplatform

Prijzen - administratie

Wat zijn de voordelen van een dealerplatform?

Een dealerplatform biedt verschillende voordelen:
1.     Administratieve Efficiëntie: Een dealerplatform automatiseert en vereenvoudigt administratieve taken, waardoor de verwerking van bestellingen en de bijbehorende administratie efficiënter verlopen.

2.     Duidelijke Prijszetting en Kortingsgroepen: Met een dealerplatform kun je duidelijke prijsstructuren en kortingsgroepen instellen voor je dealers, waardoor er helderheid en transparantie is in de prijsafspraken.

3.     Automatisatie en Synchronisatie: Bestellingen kunnen naadloos worden geautomatiseerd en gesynchroniseerd, waardoor ze efficiënter worden verwerkt en de doorlooptijd wordt verkort.

4.     Besparing op Tijd en Kosten: Automatisering van processen en synchronisatie leidt tot besparingen op zowel tijd als kosten. Het verminderde foutenpercentage draagt ook bij aan deze besparingen.

5.     Klantenportaal voor Dealers: Het dealerplatform biedt een klantenportaal waar dealers inzicht kunnen krijgen in hun facturen, bestellingen, productoverzichten met specifieke prijzen, leveringsstatus, en meer. Dit zorgt voor gemak en zelfbediening voor de dealers.

In het algemeen biedt een dealerplatform een geïntegreerde oplossing om de samenwerking met dealers te optimaliseren, de efficiëntie te verhogen en een betere ervaring te bieden, zowel voor jou als de dealers.


Benieuwd naar meer maar toch wat schrik?

Vraag jouw gratis demo aan

We hebben oor naar jouw verhaal. We luisteren naar wat je nodig hebt en kunnen daarop het beste project voorstellen met de juiste modules of koppelingen naar jouw bestaande software. Heb je wel interesse in onze diensten maar had je graag toch eens met je eigen ogen gezien of ons beheersysteem wel zo gemakkelijk is als we het zelf beweren? Dat kan perfect! Laat het ons nu weten. Wij geven je persoonlijk een demonstratie. Dit hoeft veel tijd in te nemen in jouw drukke agenda, na een paar minuutjes ben je al zeker overtuigd van het gemak.

Dealerplatform werd gebruikt in deze

realisaties die inspireren

Overtuigd door onze realisaties?

Start jouw project

Neem nu contact met ons op om jouw project te starten!

Bel ons op 056 89 16 66 of stuur ons een bericht

Copyright © 2023 Enjin | Flexious BE 0890.066.753 | All rights reserved - Privacybeleid - Cookies - Algemene voorwaarden
edit afsluiten