Call us

verschillende producten combineren

Maten & kleuren

Maten - kleuren - sets

Combineer en heers

Hoe vaak komt het wel niet voor dat een product beschikbaar is in verschillende kleuren en in verschillende maten. Of ook alleen in verschillende kleuren of verschillende formaten of gewichten. Dit kan op de website of webshop zeer onoverzichtelijk zijn als die allemaal apart weergegeven worden. Met de maten & kleuren module kunt u al deze producten bundelen tot 1 product. U hoeft het dus maar 1 keer in te geven en daaraan de beschikbare kleuren en/of maten toevoegen. In het detail van dat product kan de bezoeker met een klik op de kleur en een klik op de gewenste maat zijn product samenstellen. Per kleur en per maat kan de prijs ingegeven worden. Het is perfect mogelijk om voor bepaalde kleuren of bepaalde maten een andere prijs in te stellen. Ook de stock kan per kleur en per maat ingesteld worden. Wanneer de maat of het kleur niet beschikbaar is, kan het product ofwel toegevoegd worden aan de "whishlist" of indien u hier niet mee wenst te werken, gewoon als niet beschikbaar, niet bestelbaar aangeduid staan, We hebben nog niet de tijd gevonden om deze pagina uitgebreid aan te pakken, maar aarzel zeker niet om ons te contacteren voor meer informatie over deze module. Met een gratis en vrijblijvende demo kan ik u tal van mogelijkheden laten zien.

Wij koppelen jouw website graag aan jouw bestaande software pakketten

Van eenvoudig tot zeer uitgebreid

Het is perfect mogelijk dat je al gebruik maakt van een ERP pakket, stockbeheer programma, facturatieprogramma, ... waar je liever gebruik blijft van maken. Dat is absoluut geen probleem! Wij puzzelen de verschillende systemen in elkaar zodat ze naadloos met elkaar kunnen praten. Hier hoef jij niets voor te doen. Met de naam van de software kunnen wij al contact op nemen met deze partij en zorgen voor de rest. Voor jou is dit geen extra stressfactor, wij zorgen er persoonlijk voor dat deze koppeling vlekkenloos gebeurt en zeker en vast zonder verlies van data. Alles gebeurt veilig en dik in orde.

Benieuwd naar meer maar toch wat schrik?

Vraag jouw gratis demo aan

We hebben oor naar jouw verhaal. We luisteren naar wat je nodig hebt en kunnen daarop het beste project voorstellen met de juiste modules of koppelingen naar jouw bestaande software. Heb je wel interesse in onze diensten maar had je graag toch eens met je eigen ogen gezien of ons beheersysteem wel zo gemakkelijk is als we het zelf beweren? Dat kan perfect! Laat het ons nu weten. Wij geven je persoonlijk een demonstratie. Dit hoeft veel tijd in te nemen in jouw drukke agenda, na een paar minuutjes ben je al zeker overtuigd van het gemak.

Maten & kleuren werd gebruikt in deze

realisaties die inspireren

Overtuigd door onze realisaties?

Start jouw project

Neem nu contact met ons op om jouw project te starten!

Bel ons op 056 89 16 66 of stuur ons een bericht

Copyright © 2023 Enjin | Flexious BE 0890.066.753 | All rights reserved - Privacybeleid - Cookies - Algemene voorwaarden
edit afsluiten