Call us

verschillende producten combineren

Maten & kleuren

Maten - kleuren - sets

Combineer en heers

Combineer verschillende productvarianten eenvoudig met de Maten & Kleuren module. Of het nu gaat om verschillende kleuren, maten, of zelfs complete sets, deze module stelt je in staat om al deze variaties te bundelen tot één product.
Je hoeft de informatie slechts één keer in te voeren en vervolgens kun je de beschikbare kleuren en/of maten toevoegen.

Op de detailpagina van het product kan de bezoeker met een klik op de gewenste kleur en maat zijn product samenstellen. Per kleur en maat kun je individuele prijzen instellen, en ook de voorraad is per kleur en maat afzonderlijk in te stellen. Als een bepaalde maat of kleur niet beschikbaar is, kan het product worden toegevoegd aan de "wishlist" of, indien je dat niet wenst te gebruiken, eenvoudig als niet beschikbaar en niet bestelbaar worden aangeduid.

Hoewel we deze pagina nog verder moeten uitwerken, aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over deze module. Met een gratis en vrijblijvende demo kunnen we je tal van mogelijkheden laten zien.Benieuwd naar meer maar toch wat schrik?

Vraag jouw gratis demo aan

We hebben oor naar jouw verhaal. We luisteren naar wat je nodig hebt en kunnen daarop het beste project voorstellen met de juiste modules of koppelingen naar jouw bestaande software. Heb je wel interesse in onze diensten maar had je graag toch eens met je eigen ogen gezien of ons beheersysteem wel zo gemakkelijk is als we het zelf beweren? Dat kan perfect! Laat het ons nu weten. Wij geven je persoonlijk een demonstratie. Dit hoeft veel tijd in te nemen in jouw drukke agenda, na een paar minuutjes ben je al zeker overtuigd van het gemak.

Maten & kleuren werd gebruikt in deze

realisaties die inspireren

Overtuigd door onze realisaties?

Start jouw project

Neem nu contact met ons op om jouw project te starten!

Bel ons op 056 89 16 66 of stuur ons een bericht

Copyright © 2023 Enjin | Flexious BE 0890.066.753 | All rights reserved - Privacybeleid - Cookies - Algemene voorwaarden
edit afsluiten