Call us

Nieuwe of tweedehands voertuigen makkelijk beheren

Automotive

auto - verkopen

Beheer je auto's

De automotive module zorgt er voor dat het voorstellen van uw aanbod van wagens op een gemakkelijke manier ingevoerd kan worden. Dit hoeven geen recente personenwagens te zijn, maar kunnen ook caravans, bussen, oldtimers, aanhangwagens,... zijn. De types van carrosserie, brandstof, modellen, merken, en nog veel meer zitten standaard klaar in het systeem. U hoeft ze enkel maar aan te klikken. Het is ook mogelijk om documenten toe te voegen zoals carpas of inschrijvingsbewijzen, onderhoudsboekjes etc. Ook verschillende prijzen kunnen er in gestopt worden. Om de zoekertjes snel te kunnen verspreiden op de verschillende zoekertjes sites zoals autoscoot24, 2dehands, zoekertjesnet etc, hebben wij een plugin ontwikkeld met Modix. Dit zorgt er voor dat het aantal keer dat u een voertuig moet ingeven herleid is tot 1 keer. De rest synchroniseert automatisch en verschijnt op alle gewenste platformen. Bespaar hier veel tijd en sta overal in de kijker met jouw aanbod. We hebben nog niet de tijd gevonden om deze pagina uitgebreid aan te pakken, maar aarzel zeker niet om ons te contacteren voor meer informatie over deze module. Met een gratis en vrijblijvende demo kan ik u tal van mogelijkheden laten zien.

Wij koppelen uw website graag aan uw bestaande software pakketten

Van eenvoudig tot zeer uitgebreid

Het is perfect mogelijk dat u al gebruik maakt van een ERP pakket, stockbeheer programma, facturatieprogramma, ... waar u liever gebruik blijft van maken. Dat is absoluut geen probleem! Wij puzzelen de verschillende systemen in elkaar zodat ze naadloos met elkaar kunnen praten. Hier hoeft u niets voor te doen. Met de naam van de software kunnen wij al contact op nemen met deze partij en zorgen voor de rest. Voor u is dit geen extra stressfactor, wij zorgen er persoonlijk voor dat deze koppeling vlekkenloos gebeurt en zeker en vast zonder verlies van data. Alles gebeurt veilig en dik in orde.

Benieuwd naar meer maar toch wat schrik?

Vraag uw gratis demo aan

We hebben oor naar uw verhaal. We luisteren naar wat u nodig heeft en kunnen daarop het beste project voorstellen met de juiste modules of koppelingen naar uw bestaande software. Heeft u wel interesse in onze diensten maar had u graag toch eens zien met uw eigen ogen of ons beheersysteem wel zo gemakkelijk is als we het zelf beweren? Dat kan perfect! Laat het ons nu weten. Wij geven u een persoonlijke demonstratie. Dit hoeft veel tijd in te nemen in uw drukke agenda, na een paar minuutjes bent u al overtuigd van het gemak.

Haal meer uit uw website dankzij onze

super handige modules


Overtuigd door onze realisaties?

Start jouw project

Neem nu contact met ons op om jouw project te starten!

Bel ons op 0497 55 55 46 of stuur ons een bericht


Gauwelstraat 25a
8551 Heestert


info@enjin.be
+32 56 89 16 66

Voordelen

Website
beheer
Events
Automotive
Reservatiesysteem
Reviewsysteem
Klantenbeheer
Time tracking
Facturatie
Mailing
Sms systeem
Verhuursysteem
Enquête systeem

Interessante links

ons platform
webmail

Copyright © 2021 Enjin | All rights reserved - Privacybeleid - Cookies - Algemene voorwaarden
edit afsluiten