Call us

Organiseer gemakkelijker en automatiseer

Events - workshop

Creëer - volg op

Organiseren is kinderspel

Met onze evenementmodule kun je diverse soorten evenementen organiseren.

Het is essentieel om een opvolging te hebben van de aanwezigen en te controleren of zij gerechtigd zijn om deel te nemen. Uiteraard faciliteert de module ook automatische e-mailfunctionaliteit, zowel vóór als na het evenement. Hiermee kunnen deelnemers vooraf herinnerd worden aan de datum en details van het evenement, en achteraf kan een bedankmail worden verstuurd of kan worden geïnformeerd naar de ervaringen tijdens het evenement.Benieuwd naar meer maar toch wat schrik?

Vraag jouw gratis demo aan

We hebben oor naar jouw verhaal. We luisteren naar wat je nodig hebt en kunnen daarop het beste project voorstellen met de juiste modules of koppelingen naar jouw bestaande software. Heb je wel interesse in onze diensten maar had je graag toch eens met je eigen ogen gezien of ons beheersysteem wel zo gemakkelijk is als we het zelf beweren? Dat kan perfect! Laat het ons nu weten. Wij geven je persoonlijk een demonstratie. Dit hoeft veel tijd in te nemen in jouw drukke agenda, na een paar minuutjes ben je al zeker overtuigd van het gemak.

Events - workshop werd gebruikt in deze

realisaties die inspireren

Haal meer uit jouw website dankzij onze

super handige modules


Overtuigd door onze realisaties?

Start jouw project

Neem nu contact met ons op om jouw project te starten!

Bel ons op 056 89 16 66 of stuur ons een bericht

Copyright © 2023 Enjin | Flexious BE 0890.066.753 | All rights reserved - Privacybeleid - Cookies - Algemene voorwaarden
edit afsluiten