Call us

Beoordeling van uw klanten verzamelen

Reviews - gastenboek

beoordeling - service

Uw stem telt

Verzamel waardevolle beoordelingen van uw klanten met de Reviews - Gastenboek module. Vraag uw klanten om reviews over de aangekochte producten, beoordelingen van de klantenservice, en hun ervaringen met betrekking tot de aankoop en levering. Als blijk van waardering kunt u hen belonen met bijvoorbeeld een kleine attentie, zoals een korting bij hun volgende aankoop in uw webshop. Verzamel deze getuigenissen en beoordelingen in een gastenboek dat door bezoekers van uw website kan worden ingevuld.

U heeft de mogelijkheid om de berichten te controleren en aanpassingen te doen, bijvoorbeeld als er een typfout in staat.

Hoewel we deze pagina nog verder moeten uitwerken, aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over deze module. Met een gratis en vrijblijvende demo kunnen we u tal van mogelijkheden laten zien.Benieuwd naar meer maar toch wat schrik?

Vraag jouw gratis demo aan

We hebben oor naar jouw verhaal. We luisteren naar wat je nodig hebt en kunnen daarop het beste project voorstellen met de juiste modules of koppelingen naar jouw bestaande software. Heb je wel interesse in onze diensten maar had je graag toch eens met je eigen ogen gezien of ons beheersysteem wel zo gemakkelijk is als we het zelf beweren? Dat kan perfect! Laat het ons nu weten. Wij geven je persoonlijk een demonstratie. Dit hoeft veel tijd in te nemen in jouw drukke agenda, na een paar minuutjes ben je al zeker overtuigd van het gemak.

Reviews - gastenboek werd gebruikt in deze

realisaties die inspireren

Overtuigd door onze realisaties?

Start jouw project

Neem nu contact met ons op om jouw project te starten!

Bel ons op 056 89 16 66 of stuur ons een bericht

Copyright © 2023 Enjin | Flexious BE 0890.066.753 | All rights reserved - Privacybeleid - Cookies - Algemene voorwaarden
edit afsluiten