Call us

Vakantiewoning of producten

Verhuur systeem

Huren - makkelijk

Verhuur je product

Producten of diensten zijn niet altijd te koop, het kan ook perfect te huur zijn. Ik denk bijvoorbeeld aan machines, meubelen, feestmateriaal,... En ook grote zaken zoals vakantiewoningen, appartementen, bungalows, hotels, ... Voor elk type product dat te huur is, kunnen een aantal instellingen gedaan worden bijvoorbeeld verhuren per dag of per halve dag. Maar ook verhuur per week - midweek - weekend - hoogseizoen - laagseizoen ... Er zijn ook instellingen die bepalen dat het enkel mag gestart of gestopt worden op bepaalde dagen. Kortom alles is aanwezig om het vlot te laten verlopen. De status van verhuur, wie het verhuurd is kunt u opvolgen in het portaal. De nodige administratieve mails gaan automatisch de deur uit, dubbele boekingen zijn uitgesloten. Het kan niet gemakkelijker. We hebben nog niet de tijd gevonden om deze pagina uitgebreid aan te pakken, maar aarzel zeker niet om ons te contacteren voor meer informatie over deze module. Met een gratis en vrijblijvende demo kan ik u tal van mogelijkheden laten zien.

Wij koppelen jouw website graag aan jouw bestaande software pakketten

Van eenvoudig tot zeer uitgebreid

Het is perfect mogelijk dat je al gebruik maakt van een ERP pakket, stockbeheer programma, facturatieprogramma, ... waar je liever gebruik blijft van maken. Dat is absoluut geen probleem! Wij puzzelen de verschillende systemen in elkaar zodat ze naadloos met elkaar kunnen praten. Hier hoef jij niets voor te doen. Met de naam van de software kunnen wij al contact op nemen met deze partij en zorgen voor de rest. Voor jou is dit geen extra stressfactor, wij zorgen er persoonlijk voor dat deze koppeling vlekkenloos gebeurt en zeker en vast zonder verlies van data. Alles gebeurt veilig en dik in orde.

Benieuwd naar meer maar toch wat schrik?

Vraag jouw gratis demo aan

We hebben oor naar jouw verhaal. We luisteren naar wat je nodig hebt en kunnen daarop het beste project voorstellen met de juiste modules of koppelingen naar jouw bestaande software. Heb je wel interesse in onze diensten maar had je graag toch eens met je eigen ogen gezien of ons beheersysteem wel zo gemakkelijk is als we het zelf beweren? Dat kan perfect! Laat het ons nu weten. Wij geven je persoonlijk een demonstratie. Dit hoeft veel tijd in te nemen in jouw drukke agenda, na een paar minuutjes ben je al zeker overtuigd van het gemak.

Verhuur systeem werd gebruikt in deze

realisaties die inspireren

Haal meer uit jouw website dankzij onze

super handige modules


Overtuigd door onze realisaties?

Start jouw project

Neem nu contact met ons op om jouw project te starten!

Bel ons op 056 89 16 66 of stuur ons een bericht

Copyright © 2023 Enjin | Flexious BE 0890.066.753 | All rights reserved - Privacybeleid - Cookies - Algemene voorwaarden
edit afsluiten