Call us

Direct versturen en inplannen

Nieuwsbrieven

versturen - ontvangen

Hou contact met je klant

Verstuur nieuwsbrieven direct of plan ze in met ons handige nieuwsbrieven systeem.

Dit systeem is geschikt voor elk type website en biedt de mogelijkheid om gebruikers eenvoudig te uploaden via een Excel- of CSV-bestand, georganiseerd in groepen voor overzicht en gepersonaliseerde mailings. Als er gebruikers gekoppeld zijn aan de website, zoals bij een webshop, kunnen zij ook aangewezen worden als ontvangers voor de nieuwsbrief.
Hierdoor kunnen zowel interne e-mailadressen als nieuw toegevoegde e-mailadressen gecombineerd worden.

De opmaak van de e-mail gebeurt op een vergelijkbare manier als het toevoegen van inhoud aan de website of in MS Word. We kunnen ook een template voor u klaarzetten, zodat u alleen de tekst hoeft te wijzigen. Na het versturen van de e-mail kunt u statistieken bekijken, zoals het aantal afgeleverde, geopende en geklikte e-mails.

Hoewel we deze pagina nog verder moeten uitwerken, aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over deze module. Met een gratis en vrijblijvende demo laten we u graag de vele mogelijkheden zien.Benieuwd naar meer maar toch wat schrik?

Vraag jouw gratis demo aan

We hebben oor naar jouw verhaal. We luisteren naar wat je nodig hebt en kunnen daarop het beste project voorstellen met de juiste modules of koppelingen naar jouw bestaande software. Heb je wel interesse in onze diensten maar had je graag toch eens met je eigen ogen gezien of ons beheersysteem wel zo gemakkelijk is als we het zelf beweren? Dat kan perfect! Laat het ons nu weten. Wij geven je persoonlijk een demonstratie. Dit hoeft veel tijd in te nemen in jouw drukke agenda, na een paar minuutjes ben je al zeker overtuigd van het gemak.

Nieuwsbrieven werd gebruikt in deze

realisaties die inspireren

Overtuigd door onze realisaties?

Start jouw project

Neem nu contact met ons op om jouw project te starten!

Bel ons op 056 89 16 66 of stuur ons een bericht

Copyright © 2023 Enjin | Flexious BE 0890.066.753 | All rights reserved - Privacybeleid - Cookies - Algemene voorwaarden
edit afsluiten