Call us

Direct versturen en inplannen

Nieuwsbrieven

versturen - ontvangen

Hou contact met je klant

Het nieuwsbrieven systeem is heel handig om te gebruiken bij elk type website. De gebruikers kunnen geupload worden via een excel of csv document, in groepen, om zo overzicht te krijgen en gepersonaliseerde mailings te sturen. Wanneer er gebruikers gekoppeld zijn aan de website zoals bijvoorbeeld bij een webshop, dan kunnen die gebruikers ook aangeduid worden als ontvanger voor de nieuwsbrief. Dus zowel de interne emailadressen als nieuw toegevoegde emailadressen kunnen gecombineerd worden. De opmaak van de email gebeurt op dezelfde manier dan het toevoegen van inhoud aan de website of gelijkaardig als in MS Word. Het kan ook zijn dat we voor u een template klaar zetten zodat u enkel maar de tekst hoeft te wijzigen. De opmaak staat dan al klaar. Na het versturen van de mail kunt u statistieken zien. Bijvoorbeeld hoeveel afgeleverde, hoeveel geopend, hoeveel kliks etc. We hebben nog niet de tijd gevonden om deze pagina uitgebreid aan te pakken, maar aarzel zeker niet om ons te contacteren voor meer informatie over deze module. Met een gratis en vrijblijvende demo kan ik u tal van mogelijkheden laten zien.

Wij koppelen jouw website graag aan jouw bestaande software pakketten

Van eenvoudig tot zeer uitgebreid

Het is perfect mogelijk dat je al gebruik maakt van een ERP pakket, stockbeheer programma, facturatieprogramma, ... waar je liever gebruik blijft van maken. Dat is absoluut geen probleem! Wij puzzelen de verschillende systemen in elkaar zodat ze naadloos met elkaar kunnen praten. Hier hoef jij niets voor te doen. Met de naam van de software kunnen wij al contact op nemen met deze partij en zorgen voor de rest. Voor jou is dit geen extra stressfactor, wij zorgen er persoonlijk voor dat deze koppeling vlekkenloos gebeurt en zeker en vast zonder verlies van data. Alles gebeurt veilig en dik in orde.

Benieuwd naar meer maar toch wat schrik?

Vraag jouw gratis demo aan

We hebben oor naar jouw verhaal. We luisteren naar wat je nodig hebt en kunnen daarop het beste project voorstellen met de juiste modules of koppelingen naar jouw bestaande software. Heb je wel interesse in onze diensten maar had je graag toch eens met je eigen ogen gezien of ons beheersysteem wel zo gemakkelijk is als we het zelf beweren? Dat kan perfect! Laat het ons nu weten. Wij geven je persoonlijk een demonstratie. Dit hoeft veel tijd in te nemen in jouw drukke agenda, na een paar minuutjes ben je al zeker overtuigd van het gemak.

Nieuwsbrieven werd gebruikt in deze

realisaties die inspireren

Overtuigd door onze realisaties?

Start jouw project

Neem nu contact met ons op om jouw project te starten!

Bel ons op 056 89 16 66 of stuur ons een bericht

Copyright © 2023 Enjin | Flexious BE 0890.066.753 | All rights reserved - Privacybeleid - Cookies - Algemene voorwaarden
edit afsluiten