Call us

Ook mobiel is belangrijk

Mobielvriendelijke website

mobiel - website

Een website moet mobielvriendelijk zijn

Gezien 75% van je bezoekers mobiel is, is het essentieel om je website gebruiksvriendelijk te maken voor deze doelgroep.
Een mobielvriendelijke website trekt meer bezoekers aan en zorgt voor langere verblijfstijden op je site. Recentelijk heeft dit ook invloed op je SEO gekregen, omdat Google nu de ranking van websites mede baseert op hun mobielvriendelijkheid vanwege de groeiende trend van mobiele bezoekers.

Het is nog niet te laat om hierop in te spelen. Wij staan klaar om je te helpen bij de transitie naar een mobielvriendelijke website.


Benieuwd naar meer maar toch wat schrik?

Vraag jouw gratis demo aan

We hebben oor naar jouw verhaal. We luisteren naar wat je nodig hebt en kunnen daarop het beste project voorstellen met de juiste modules of koppelingen naar jouw bestaande software. Heb je wel interesse in onze diensten maar had je graag toch eens met je eigen ogen gezien of ons beheersysteem wel zo gemakkelijk is als we het zelf beweren? Dat kan perfect! Laat het ons nu weten. Wij geven je persoonlijk een demonstratie. Dit hoeft veel tijd in te nemen in jouw drukke agenda, na een paar minuutjes ben je al zeker overtuigd van het gemak.

Mobielvriendelijke website werd gebruikt in deze

realisaties die inspireren

Overtuigd door onze realisaties?

Start jouw project

Neem nu contact met ons op om jouw project te starten!

Bel ons op 056 89 16 66 of stuur ons een bericht

Copyright © 2023 Enjin | Flexious BE 0890.066.753 | All rights reserved - Privacybeleid - Cookies - Algemene voorwaarden
edit afsluiten